Som medlem i Kjøp i Vennesla, har du mange fordeler.

Det er utarbeidet fordelsavtaler med mange bedrifter, og disse avtalene er utarbeidet kun for KIV`s medlemmer. Vi har lagt vekt på å inngå avtaler som kan være til nytte for alle typer bedrifter.

Du må selv ta kontakt med de bedriftene vi har inngått avtaler med, og du må vise til ditt medlemskap i KIV for å oppnå de fordelene vi har gjort avtaler om.

Her følger en oversikt over fordelsavtalene som er utarbeidet for de bedriftene som er medlem i KIV:

Merkantil Service AS

Merkantil Service AS tilbyr 2 timer gratis bedriftsrådgivning/konsulentbistand pr. år.

Kontaktinformasjon

Øvrebø Bil og Karosseri AS

Øvrebø Bil og Karosseri henter og leverer bilen hos deg. Les mer her!

Kontaktinformasjon

Advokatfirma Engenes

Advokatfirma Engenes tilbyr 2 timer gratis juridisk konsultasjon pr. år.

Kontaktinformasjon

Promotek AS

Promotek tilbyr gratis trykk av 250 visittkort, gratis webhotell i 1 år og gratis årlig gjennomgang av bedriftens IT-løsninger.

Kontaktinformasjon

Sparebanken Pluss

Sparebanken Pluss tilbyr lån til biler, lastebiler og anleggsmaskiner. Rente pr. i dag nom. 4,85%. Rabatt på etableringsgebyr på kr 1.000,- i forhold til ordinær prisliste. (Tilbudet forutsetter endelig kredittgodkjennelse i banken)

Kontaktinformasjon

Revisorgruppen/Ingemar Kjørling

Revisorgruppen/Ingemar Kjørling tilbyr 20% rabatt på prisen, flatt og uansett hvilke tjenester medlemmene ønsker (revisjon, årsoppgjør, selvangivelse, rådgivning)

Phonero

Phonero tilbyr en telekom rammeavtale med tjenester som bedriftsnett, mibil, mobilt bredbånd, fast og IP-telefoni til meget gode vilkår og kvalitet.

Priseksempel: kr 169,- (1500 minutter og 1500 SMS) fastpris hele bedriften. Gå til www.phonero.no hvor du finner en komplett oversikt over hvilke tjenester og produkter som kan tilbys.

Kontaktinformasjon

M3

M3 tilbyr 40% rabatt på lagerførte vinduer og 25% rabatt på thermopanglass.

Kontaktinformasjon